"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ"

Стратираме от град Бургас на 17 август 

БУРГАС 17 август от 20:00 часа в Летен театър https://grabo.bg/14m6o
ПЛОВДИВ: 10 и 18 септември от 20:00 часа, в Летен театър- билетите са разпродадени
ВАРНА: 3 септември от 19:30 часа в Летен театър https://grabo.bg/1lhb8uy
СТАРА ЗАГОРА: 10 септември от 20:00ч в Летен театър- билетите са разпродадени
СТАРА ЗАГОРА: 11 септември от 20:00ч в Летен театър https://grabo.bg/1l5jzr
СОФИЯ: 24 октомври от 19:30ч, в Зала 1 на НДК https://grabo.bg/1epbd9 и https://www.eventim.bg/bg/

 

ПОВЕЧЕ ЗА СПЕКТАКЪЛА:

"Забраненото шоу на Рачков" е комедиен моноспектакъл, който ни въвежда в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България.

Ще се посмеем на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.

След като видите това шоу, вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.

"Забраненото шоу на Рачков" е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

"Забраненото шоу на Рачков" е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? "Забраненото шоу на Рачков" е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.